Hírek
Aktuális hírek

Detektív Club Nap

2016. január 13-án szerdán volt a Magyar Detektív Szövetség klub évnyitó rendezvénye, amelyet mint mindíg most is a Fortuna Szállodahajón rendeztek meg. A januári detektív klubnap témája a bűnügyi fegyverszakértői tevékenység során szerzett tapasztalatok volt. Az előadást Dr. Tóth István igazságügyi fegyverszakértő tartotta.

bővebben
Ünnepek

"Halottak napja"

Emlékezzünk azokra, akik már nem lehetnek velünk...!

Videók

Mindíg tartsd szem előtt a "sótartót"!

Amennyiben ezt nem teszed, a kimenet targikus is lehet!

Az ünnepek alatt is figyelj a saját biztonságodra!

Szolgáltatások

Információszerzés, információ hitelességének ellenőrzése

Partnere referencia listáját szeretné ellenőrizni? Magyar vonatkozású önéletrajz valódiságát szeretné megtudni?

Adatgyűjtést, információ ellenőrzést, értékelést cégeknek és magánszemélyeknek vállal irodánk.

Személyek, cégek alkalmazottainak biztonsági átvilágítása. Bírósági szakaszban levő ügyekkel kapcsolatos információk megszerzése. Ingatlan vásárlásakor és eladása során teljeskörű vizsgálat. Az üzleti partnerek megbízhatóságának vizsgálata. Fantom cégek feltárása.

Alkalmazottak ellenőrzése

Munkavállalóit szeretné ellenőrizni a takarítótól a vezérigazgatóig?

Biztos információkat akar alkalmazottairól? Szeretné tudni kivel van dolga?

A megoldás: Alkalmazottak ellenőrzése konspirált-titkos módszerekk

Eltűnt személy felkutatása

Nem találja ismerősét, rokonát, régi osztálytársát? Eltűnt az adósa? Gyermek, rokon, ismerősadós, üzleti partner, barátnő, örökös az, akit keres?

Nyílt és konspiratív módszerek alkalmazásával irodánk vállalja a keresett személy tartózkodási helyének, valós lakcímének, munkahelyének megállapítását, beazonosítását.

Környezettanulmány

Meg szeretné jobban ismerni üzleti partnerét mielőtt szerződik vele? Tudni akar mindent leendő partneréről, múltjáról? Információt szeretne leendő alkalmazottairól, az igazgatótól a takarító személyzetig? Gyermek elhelyezési pert szeretne nyerni és szüksége van környezettanulmányra?

Megoldás: környezettanulmány készíttetése. A környezettanulmány készítése során vállaljuk a célszemély tartózkodási helyének felkutatását, beazonosítását és dokumentálását. A célszemély egzisztenciájának, valós anyagi helyzetének, munkahelyének, jövedelmi forrásainak, kapcsolati rendszerének feltérképezését. Gyermek elhelyezési perekben környezettanulmány készítését. Alkalmazottak kiválasztása során környezettanulmányok készítését. Önéletrajzi adatok valóságtartalmának ellenőrzését.

Cégek tevékenységének ellenőrzése

Biztos akar lenni partner cége tevékenységével kapcsolatban? Lehet, hogy Ön egy külföldi fantom céggel lépett kapcsolatba? Talán a partner cég adósságba dönti az Ön vállalkozását is?

Biztonsági ellenőrzés, megbízhatósági vizsgálat

Arra gyanakszik, hogy információ szivárog ki a vállalkozásából? Üzleti titkok kerülnek ki, amit Ön el akar kerülni?

Az üggyel összefüggő információk megszerzése, hitelességének igazolása és dokumentálása. Az üzleti partnerek megbízhatóságának vizsgálatának lefolytatása. Tényfeltáró vizsgálat.

Polgári ügyekben bizonyítékok beszerzése

Polgári és büntető peres eljárásban nincsenek bizonyítékai, de esélyt lát azok megszerzésére? Balesetet szenvedett és úgy gondolja, hogy reális esély van szemtanúk felkutatására? Segítene önön a kézzel fogható bizonyíték, de nincs annak birtokában? Van szemtanú, de nem akar valami ok folytán tanuskodni? Mi megpróbáljuk megoldani problémáját.

Vállaljuk polgári és büntető peres eljárás során bizonyítékok és szemtanúk felkutatását. Vállaljuk továbbá peres ügyekben a meglevő tanúk meggyőzését, hogy vegyenek részt mint szemtanúk, vagy tanúk az eljárásban, tanuskodjanak Ön mellett.

Veszteségkutatás, lopások felderítése

Arra gyanakszik, hogy alkalmazottjai, vagy dolgozói meglopják? Veszteségei  vannak?

Biztosítási csalások felderítése

Biztosító társasága megunta, hogy megdézsmálják a biztosított szállítmányokat és Ön fizeti a hiányt? Talán nagy összeget fizetett ki egy kreált biztosítási ügy után?

Biztosítási csalások felderítése, a körülmények teljes feltárása, dokumentálása.

Személykísérés, üzletemberek, VIP vendégek kísérése

Magyarországra jön üzleti partnere és Ön biztosítani szeretné számára, hogy biztonságba érezze magát? Mindig időben odaérjen, ahová elindult egy megbízható járművel és a biztonsági helyzetet és partnere anyanyelvét jól ismerő gépkocsi vezetővel ?

Ezt bízza irodánkra. Elkísérjük  az Ön partnerét Magyarországra történő érkezésétől, a visszautazásának pillanatáig. Igény esetén biztonságát egy biztonsági szolgálat volt munkatársa garantálja, magas szintű protokolláris ismeretekkel! Beszélünk oroszul,  angolul, spanyolul és olaszul is.

Külföldi személyek magyarországi ügyeinek intézése

Üzleti partnere hivatalos ügyet akar intézni Magyarországon, de erre Önnek sem ideje, sem energiája?

Partnere az ügyintézés után hazautazik, de ügye elhúzódik, ezért kontakt személyre van szüksége az eljáró magyar hivatalos szerv és közötte?  Partnerének Magyarországon lenne dolga, de költséges ideutaznia?

Irodánk segítségére lesz üzleti partnerének a fenti problémák megoldásában. Határozott, magabiztos fellépés, teljes diszkréció.  Beszélünk oroszul, angolul, spanyolul és olaszul.

Kérjen árajánlatot