Hírek
Aktuális hírek

Detektív Club Nap

2016. január 13-án szerdán volt a Magyar Detektív Szövetség klub évnyitó rendezvénye, amelyet mint mindíg most is a Fortuna Szállodahajón rendeztek meg. A januári detektív klubnap témája a bűnügyi fegyverszakértői tevékenység során szerzett tapasztalatok volt. Az előadást Dr. Tóth István igazságügyi fegyverszakértő tartotta.

bővebben
Ünnepek

"Halottak napja"

Emlékezzünk azokra, akik már nem lehetnek velünk...!

Videók

Mindíg tartsd szem előtt a "sótartót"!

Amennyiben ezt nem teszed, a kimenet targikus is lehet!

Az ünnepek alatt is figyelj a saját biztonságodra!

Szolgáltatások

Információszerzés, információ hitelességének ellenőrzése

Partnere referencia listáját szeretné ellenőrizni? Magyar vonatkozású önéletrajz valódiságát szeretné megtudni?

Adatgyűjtést, információ ellenőrzést, értékelést cégeknek és magánszemélyeknek vállal irodánk.

Személyek, cégek alkalmazottainak biztonsági átvilágítása. Bírósági szakaszban levő ügyekkel kapcsolatos információk megszerzése. Ingatlan vásárlásakor és eladása során teljeskörű vizsgálat. Az üzleti partnerek megbízhatóságának vizsgálata. Fantom cégek feltárása.

Alkalmazottak ellenőrzése

Munkavállalóit szeretné ellenőrizni a takarítótól a vezérigazgatóig?

Biztos információkat akar alkalmazottairól? Szeretné tudni kivel van dolga?

A megoldás: Alkalmazottak ellenőrzése konspirált-titkos módszerekk

Eltűnt személy felkutatása

Nem találja ismerősét, rokonát, régi osztálytársát? Eltűnt az adósa? Gyermek, rokon, ismerősadós, üzleti partner, barátnő, örökös az, akit keres?

Nyílt és konspiratív módszerek alkalmazásával irodánk vállalja a keresett személy tartózkodási helyének, valós lakcímének, munkahelyének megállapítását, beazonosítását.

Környezettanulmány

Meg szeretné jobban ismerni üzleti partnerét mielőtt szerződik vele? Tudni akar mindent leendő partneréről, múltjáról? Információt szeretne leendő alkalmazottairól, az igazgatótól a takarító személyzetig? Gyermek elhelyezési pert szeretne nyerni és szüksége van környezettanulmányra?

Megoldás: környezettanulmány készíttetése. A környezettanulmány készítése során vállaljuk a célszemély tartózkodási helyének felkutatását, beazonosítását és dokumentálását. A célszemély egzisztenciájának, valós anyagi helyzetének, munkahelyének, jövedelmi forrásainak, kapcsolati rendszerének feltérképezését. Gyermek elhelyezési perekben környezettanulmány készítését. Alkalmazottak kiválasztása során környezettanulmányok készítését. Önéletrajzi adatok valóságtartalmának ellenőrzését.

Cégek tevékenységének ellenőrzése

Biztos akar lenni partner cége tevékenységével kapcsolatban? Lehet, hogy Ön egy külföldi fantom céggel lépett kapcsolatba? Talán a partner cég adósságba dönti az Ön vállalkozását is?

Biztonsági ellenőrzés, megbízhatósági vizsgálat

Arra gyanakszik, hogy információ szivárog ki a vállalkozásából? Üzleti titkok kerülnek ki, amit Ön el akar kerülni?

Az üggyel összefüggő információk megszerzése, hitelességének igazolása és dokumentálása. Az üzleti partnerek megbízhatóságának vizsgálatának lefolytatása. Tényfeltáró vizsgálat.

Polgári ügyekben bizonyítékok beszerzése

Polgári és büntető peres eljárásban nincsenek bizonyítékai, de esélyt lát azok megszerzésére? Balesetet szenvedett és úgy gondolja, hogy reális esély van szemtanúk felkutatására? Segítene önön a kézzel fogható bizonyíték, de nincs annak birtokában? Van szemtanú, de nem akar valami ok folytán tanuskodni? Mi megpróbáljuk megoldani problémáját.

Vállaljuk polgári és büntető peres eljárás során bizonyítékok és szemtanúk felkutatását. Vállaljuk továbbá peres ügyekben a meglevő tanúk meggyőzését, hogy vegyenek részt mint szemtanúk, vagy tanúk az eljárásban, tanuskodjanak Ön mellett.

Veszteségkutatás, lopások felderítése

Arra gyanakszik, hogy alkalmazottjai, vagy dolgozói meglopják? Veszteségei  vannak?

Biztosítási csalások felderítése

Biztosító társasága megunta, hogy megdézsmálják a biztosított szállítmányokat és Ön fizeti a hiányt? Talán nagy összeget fizetett ki egy kreált biztosítási ügy után?

Biztosítási csalások felderítése, a körülmények teljes feltárása, dokumentálása.

Személykísérés, üzletemberek, VIP vendégek kísérése

Magyarországra jön üzleti partnere és Ön biztosítani szeretné számára, hogy biztonságba érezze magát? Mindig időben odaérjen, ahová elindult egy megbízható járművel és a biztonsági helyzetet és partnere anyanyelvét jól ismerő gépkocsi vezetővel ?

Ezt bízza irodánkra. Elkísérjük  az Ön partnerét Magyarországra történő érkezésétől, a visszautazásának pillanatáig. Igény esetén biztonságát egy biztonsági szolgálat volt munkatársa garantálja, magas szintű protokolláris ismeretekkel! Beszélünk oroszul,  angolul, spanyolul és olaszul is.

Külföldi személyek magyarországi ügyeinek intézése

Üzleti partnere hivatalos ügyet akar intézni Magyarországon, de erre Önnek sem ideje, sem energiája?

Partnere az ügyintézés után hazautazik, de ügye elhúzódik, ezért kontakt személyre van szüksége az eljáró magyar hivatalos szerv és közötte?  Partnerének Magyarországon lenne dolga, de költséges ideutaznia?

Irodánk segítségére lesz üzleti partnerének a fenti problémák megoldásában. Határozott, magabiztos fellépés, teljes diszkréció.  Beszélünk oroszul, angolul, spanyolul és olaszul.

Kérjen árajánlatot
Kérem adja meg nevét elérhetőségét, kérdését, kollégáink
hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!


Reload Image

Magunkról

    Üdvözlöm Önt a G&G Perfect Kft. Magánnyomozó, Információszerző és Biztonsági Iroda honlapján. Irodánk 2015-ben alakult, magánnyomozással, személybiztonsággal és az ezekhez kapcsolódó tanácsadással foglalkozik. Az iroda munkatársai nagy élet- és szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek, amelyek meghatározóak sikereik elérésében. A szakmai munkát jómagam végzem és hangolom össze, kamatoztatva mindazon tapasztalataimat, amelyet majd harminc éven át egy nemzetbiztonsági szolgálat munkatársaként belföldön és külföldön szereztem. A tevékenységünk jogszerűségét és a jogi hátteret nemzetközi jogászként jól képzett, külföldön is dolgozó ügyvéd társam biztosítja. Sikerünk záloga a pontosság, a fegyelem és a megbízhatóság. Kiemelt figyelmet fordítunk a megbízóinkkal való törődésre és a korrekt kapcsolattartásra. Életfilozófiánk része a diszkréció, amely nélkül a jó partneri kapcsolat elképzelhetetlen ezen a területen. Munkánk során ügyfeleinkkel a korrekt együttműködésre törekszünk és célunk a kölcsönös bizalom megteremtése. Mivel irodánk tevékenysége egy üzleti vállalkozás részét képezi, így az általunk kínált szolgáltatások egyenes arányban állnak azok ellenértékével. Amennyiben úgy gondolja, hogy helyzetéből adódóan a mi szolgáltatásainkra van szüksége ne hezitáljon, bízzon meg minket a G&G Perfect Kft. Magánnyomozó, Információszerző és Biztonsági Irodát, aktuális problémájának szakszerű, gyors, pontos megoldásával a piachoz igazodó áron! Beszélünk angolul, oroszul, olaszul és spanyolul! Nyelvtudásunknak és nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően határokon átívelő megbízásokat is teljesítünk.

                                            Legyen az ügyfelünk! Meglátja nem fog csalódni!

                                                             Üdvözlettel!

                                                                                                 Gál Emil magánnyomozó

                                                                                                     operatív ügyvezető   

Referenciák

Magyar állampolgár repatriálása

Repatriáltunk egy külföldön bajba került magyar állampolgárt. Hozzátartozók megbízása alapján az akció mindösszesen hat nap alatt végrehajtásra került. Előkészítés Magyarországról, kiutazás az adott országba, helyi ügyek intézése és a személy hazakísérése.

bővebben

Személykísérés

Egy külföldi üzletember, aki EU állampolgár, ingatlant vásárolt kedvesének - aki harmadik ország állampolgára - Magyarországon. Egyikük sem beszéli nyelvünket, nem ismerik közigazgatási rendszerünket. Ez maga a bizonytalanság! A helyzetet bonyolította, hogy csak az év felét töltik Magyarországon, így lehetőségük sem lenne a folyamatos ügyintézésre, a hivatalokkal való kapcsolattartásra. 

bővebben

 

Kapcsolat

G&G Perfect Kft.
E-mail:ggperfectkft@gmail.com
Telefon:+36 30 350 5803
Cégjegyzékszám: 13-09-164616
Adószám:24386773-1-13
Számlaszám:HU 52 12021202-01396536-00100008
Székhely:2131.Göd, Martinovics u.6/a (Magyarország)

Budapest

Dunakeszi

A G&G Perfect Kft.  Magánnyomozó, Információszerző és Biztonsági Iroda munkatársainak eltökélt szándéka, hogy szolgáltatásukkal megoldást találjanak e honlap látogatójának problémájára. Tesszük ezt azért, mert rendelkezünk mindazon tudással, tapasztalattal és a tevékenység folytatásához szükséges egyéb feltételekkel, amellyel tisztelt jövőbeni megbízóink feltehetően  nem rendelkeznek.  Tesszük ezt személyre szabottan, a diszkréció messzemenőkig történő betartásával. Kiemelt figyelmet fordítunk a megbízóinkkal való törődésre és a korrekt kapcsolattartásra. Életfilozófiánk része a diszkréció, amely nélkül a jó partneri kapcsolat elképzelhetetlen ezen a területen. Munkánk során ügyfeleinkkel a korrekt együttműködésre törekszünk és célunk a kölcsönös bizalom megteremtése. Ez azért is nagyon fontos, mert mi az Ön nevében, Ön helyett az Ön jogaival felhatalmazva járunk el. Nem vagyunk tévedhetetlenek és tökéletesek sem. Viszont munkánk során a maximumot adjuk és mindent megteszünk a siker érdekében. Fegyvereink a tudás, a tapasztalat, a pontosság és a fegyelem.  Munkatársaink mindegyike egy-egy egyéniség. A híres német filozófus Immanuel Kant szerint  „A karakter olyan szikla, amelyen a zátonyra futott hajók kikötnek és az ostromlók zátonyra futnak.” Bízzon bennünk! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Küldetésünk