Tolmácsolás, személykísérés

  1. Tolmácsolás

  2. Személykísérés, üzletemberek, VIP vendégek kísérése

  3. Külföldi személyek magyarországi ügyeinek intézése

  4. Vadászatok szervezése

1.Tolmácsolás

Üzleti partnere, vendége Magyarországra jön, de nem érti nyelvünket? Oroszországba, vagy a FÁK tagországok valamelyikébe utazik, vagy onnan jönnek üzleti partnerei és nem beszéli az orosz nyelvet? Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk Önnek. Tolmácsolás orosz nyelvről magyarra és magyarról oroszra. Céges ügyeit intézi és az üzleti siker már csak a nyelv ismeret hiányán múlik? Forduljon hozzánk és segítünk megvalósítani üzleti terveit. Magabiztos nyelvtudás és sok éves diplomáciai tapasztalat, ami záloga sikereinknek! Ne hezitáljon!

2. Személykísérés, üzletemberek, VIP vendégek kísérése

Az Ön ismerőse, üzleti partnere, esetleg barátja egy orosz anyanyelvű külföldi üzletember, aki Magyarországra jön és nincs helyismerete? Azt szeretné, ha nem kellene gépkocsi bérléssel és taxizással foglalkoznia. Az üzleti vacsora után biztosan vissza akar jutni szállodájába és reggel már nem akar taxi rendeléssel foglalkozni, hogy kijusson a repülőtérre? Csak oroszul akar megszólalni egész magyarországi tartózkodása során? Igényei vannak és ad a megjelenésére? Alkalomhoz illő gépkocsiból akar kiszállni üzleti partnerei előtt úgy, hogy kinyitják neki a gépkocsi ajtaját? Forduljon bizalommal hozzánk! Két üzleti tárgyalás között meg akarja nézni Budapest nevezetességeit, de rövid az ideje? Vidéken szervez vacsorát magyar üzleti partnerei számára és problémát jelent a szervezés és a lejutása? Mi mindezt biztosítjuk! Elkísérjük a Magyarországra történő érkezésétől, a visszautazásának pillanatáig. Igény esetén biztonságát egy biztonsági szakember garantálja, magas szintű protokolláris ismeretekkel! Az orosz nyelven kívül beszélünk angolul, spanyolul és olaszul is.

3. Külföldi személyek magyarországi ügyeinek intézése

Ismer olyan orosz, spanyol anyanyelvű külföldit, aki Magyarországra jönne ügyeit intézni, de nem beszéli nyelvünket és nem tudja hova, kihez kell fordulnia hivatalos eljárások során? Problémája megoldásában válasszon minket! Az ügyintézés után hazautazik, de ügye elhúzódik, ezért kontakt személyre van szüksége az eljáró magyar hivatalos szerv és közötte? Magyarországon van dolga, de költséges ideutaznia? Magyarországon vásárolna házat, vagy lakást de nem tud idejönni és szakvéleményt kérni? Mi ebben is segítünk. Problémájának megoldásában segítünk. Küzdjük le együtt az akadályokat! Az orosz és spanyol nyelven kívül beszélünk angolul is.

4. Vadászatok szervezése

Külföldi ismerőse, vagy annak ismerőse vadászni szeretne Magyarországon? Nyelvi és utazási nehézségekkel küzd? Megszervezzük vadászatát és elkísérjük a vadászat helyszínére. Érezze magát és fegyvereit biztonságban nálunk! Beszélünk oroszul, angolul, spanyolul és olaszul ! Igényes szolgáltatások elérhető árakon!

 

Elérhetőségeink:

e-mail:escort@ggperfect.hu

tel.: +36 30 350 5803

G&G Perfect Kft.
E-mail:ggperfectkft@gmail.com
Telefon:+36 30 350 5803
Cégjegyzékszám: 13-09-164616
Adószám:24386773-1-13
Számlaszám:HU 52 12021202-01396536-00100008
Székhely:2131.Göd, Martinovics u.6/a (Magyarország)